Luchtigheid; daar ben ik goed in. Gezelligheid is mijn favoriete jas. Heb je problemen? Geef ze aan mij, ik duw ze kopje onder in een bad vanillevla.
Ik dacht; ik maak een vrolijk nieuwjaarsblog. Met de beste wormenwensen voor iedereen. Een spetterend vla-jaar en tralala. En waarom niet, want hoe fantastisch was mijn 2014?!;
Twaalf en een half jaar getrouwd met Bomen-man.
Kinderen die richting puberteit schieten, maar gezellig blijven.
Operatie ‘aderknijpding in buik plaatsen’ bij mijn vader, gelukt.
De stenen in mijn moeders gal vergruisd.
De supervakanties die we hadden.
De leuke mensen om ons heen.
Mijn kleine nichtje, die moeder werd.
En dan ook nog eens een heus boek in de winkel.
Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die wel eens denken; nou, nou, kan het tandje minder daar in Rukkelingen aan de Geer? Die mensen ben ik zelf.

Op 21 augustus 2014 was dat tandje (een gebit) er plotseling. Verdriet voor mij en heleboel verdriet voor lieve vrienden.
Op 14 november 2014 lag dan mijn eigen boek in de winkel. Ik ben er trots op en ik geniet van de aandacht. Wel denk ik vaak; het is maar een boek. En zo is het ook. Ik hoop natuurlijk op een volgende, in 2015. Nog meer hoop ik dat als dat lukt, juist die vrienden bij de presentatie zullen zijn.

Verder wens ik iedereen die dit leest: een gezellig, luchtig en humorvol 2015 toe. Met bovenal veel liefde en een goeie gezondheid!

X Yf

ps Gekke lieve R. de wormengroet is voor jou. Ik denk dat je het boek super-grappig had gevonden!
rem

Een gedachte over “De beste wormenwensen voor iedereen”

Geef een reactie