Ik ben fan van Google.

Vandaag zit ik achter mijn bureau. Ik schrijf aan Ari en Joep (een boek voor kleuters). Meer dan soms spring ik uit hun zinnen en doe een rondje twitter-facebook-enzovoorts. Dan vind ik dingen. Dit bijvoorbeeld;

“Het Nationaal Voorleesontbijt | 21 januari 2015

Op woendag 21 januari was het nationale voorleesontbijt. Dit ontbijt is het startsein voor de nationale voorleesdagen 2015. Alle kinderen mochten in pyjama op school komen en ook had iedereen een heerlijk ontbijtje bij zich.
Bij ons in de klas kwam Andre Manuel voorlezen. Iets later dan gepland, maar hij kwam gelukkig wel.Hij heeft een stukje voorgelezen uit het boek; Vanillevla met Wormen, van Yvonne de Vries. We hingen aan zijn lippen en hebben erg kunnen lachen om het verhaal.”
andre manuel

Hoe leuk! Ergens in Diepenheim, en dat ligt (heb ik net gegoogeld) in de provincie Overijssel, werd mijn boek voorgelezen. Door een bekende (ja, ook opgezocht) Nederlander (muzikant en cabaratier). Er werd aan zijn lippen gehangen en gelachen om het verhaal! Als er geen Google bestond, had ik dat niet geweten. Vandaar dat ik zeg; deze blondine is blij met de zoekmachine!

Een gedachte over “Een blondine en een zoekmachine”

Geef een reactie