Ik ben geboren in Vlaardingen. Wanneer? Als je van ‘googlen’ en rekenen houdt: Dertig jaar nadat Guus Kuijer (mijn lievelingsschrijver) op de wereld kwam en drie jaar voordat hij zijn eerste boek over Madelief (mijn lievelingsboek) schreef.

lees verder >

Prinses Charlotte zet alles op alles om trouwlustige prinsen bij haar moeder weg te jagen. Maar als prins Victor Valreep het paleis binnen valt, blaast hij mama van haar sokken. Geen streek die daar iets aan doet. Hoe ver gaat Charlotte om de liefde te verslaan?

lees verder >

In mijn blog houd ik je op de hoogte dingen die mij bezig houden. Wat me inspireert, welke boeken ik leuk vind en waar ik mijn laatste paar laarzen heb gekocht! Als ik ergens in het land een boek- bespreking houd, zal ik daar- van ook verslag doen.

lees verder >

De komende tijd wordt het druk. De lancering van mijn boek ‘Vanillevla met wormen’ brengt heel wat leuke dingen met zich mee. 20 November wordt het boek in Maastricht gepresenteerd aan vrienden en bekenden. Daarna zal ik op diverse scholen gaan voorlezen.