Toen ik in voor de 1e keer eindexamen HAVO deed, stond ik ingeschreven op de Pabo in Rotterdam. Toen ik voor de 3e keer examen deed, was mijn inschrijving verlopen en mijn interesse voor de pedagogische academie afgenomen. Ik denk dat ik best een leuke juf zou zijn geworden, maar ook een heel chaotische. Vanwege de ‘wormen in de vla’ bezoek ik nu af en toe een basisschool. En leuk dat ik het vind! Ik mag lekker druk en gek doen en daar heeft geen kind blijvend last van.

Tongeren-Gouda-Apeldoorn-Den Bosch-Eijsden-Rotterdam. Een leuk rijtje steden, waar ik geweest ben en nog heen ga. Maar er mogen steden bij! Dus voor iedereen die dit leest en (klein)kinderen/nichtjes/neefjes/vriendjes/vriendinnetjes heeft in de basisschoolleeftijd; strooi mijn gegevens rond op de school of geef mijn naam door aan juffen en meesters. Ik kom dit schooljaar graag naar ze toe!

x yf

foto yf voorlezen

4 gedachten over “Ik kom naar u toe deze winter/lente/zomer!”

    1. Hoi Astrid! Wat leuk dat je hebt gereageerd. (Via Andrea de Leeuw, toch?) Het boek is voor de leeftijdscategorie 7+. Volgens mij zijn de groepen 1 en 2 net iets te jong. Ik ben op het moment wel bezig met een boek voor 4-6 jaar. Voordat dat helemaal af is, duurt nog wel even. Als het zover is, kom ik dat heel graag voorlezen in de klas!

      Groetjes Yvonne

Geef een reactie