Boeken in een kaft

 


     Ari en Loek krijgen een wolf

In 2022 verscheen het vervolg op 'Hier zijn Ari en Loek'. Het was erg fijn om verder aan mijn Samengezin te schrijven. De kinderen worden iets ouder en zijn al helemaal gewend aan hun niet meer zo nieuwe thuissituatie. 

Al moet Ari flink wennen als blijkt dat er broertje of zusje bijkomt. Ze wil toch echt liever een Wolf! 

Op de site: www.langlevelezen.nl/boeken/ari-en-loek-krijgen-een-wolf/ stond een prachtige recensie: 

Een verhaaltje van Ari en Loek voelt eigenlijk een beetje zoals Yvonne de Vries eerder zo mooi beschreef: als de zon die door een gaatje in de wolk heen schijnt.     


 
      Hier zijn Ari en Loek


In 2020 verscheen het boek 'Hier zijn Ari en Loek' bij uitgeverij Hoogland en Van Klaveren.  De illustraties zijn van Jeska Verstegen en ik ben enorm blij met het boek. In dagblad Trouw verscheen er zelfs een recensie, geschreven door Bas Maliepaard:

"Deze eigentijdse voorleesbundel over het gewiekste meisje Ari en haar zachtaardige ‘beetje-broer’ Loek een frisse invalshoek. Ari’s moeder en Loeks vader hebben een relatie gekregen en nu ze gaan samenwonen zijn ze een ‘samengezin’. 

Het wenproces vormt de mooie, rode draad door de rijk geïllustreerde verhalen, geschreven in een opgeruimde stijl, die soms wat staccato klinkt. Ari en Loek moeten opeens hun speelgoed delen, elkaars gewoontes leren kennen en erop leren vertrouwen dat ze bij elkaar blijven, zelfs als hun ouders even ruzie hebben: “Gaan ze scheiden?”, vraagt Loek. “Ja”, antwoordt Ari, “Mama kan dat heel goed. (…) Scheiden.” 

 

            Vanillevla met Wormen 

In 2014 verscheen mijn debuut Vanillevla met wormen bij uitgeverij Van Holkema en Warendorf. 

Ik schreef het als afstudeeropdracht voor de opleiding creatief schrijven die ik volgde aan de KNST. in Hasselt.

Het boek is alleen nog verkrijgbaar als e-book. Als je op de kaft drukt dan kun je zien waar.