Recensies, Avi-schrijven, copywriting, het geven van een workshop of het leiden van een conversatieklas Nederlands voor beginners. Heeft het met taal te maken? Ik spring erin!

 

Anderen over hun samenwerking met mij:

Yvonne heeft meerdere keren verhalen en manuscripten van mij van feedback voorzien. Ze heeft een scherp oog voor zowel de inhoud van een tekst als voor de taal, en doet waardevolle suggesties om de tekst beter, strakker, completer of grappiger te maken, net wat nodig is. Ze geeft gedetailleerde feedback, waarbij ze zowel verbetersuggesties doet als complimenten geeft. Zwakke punten van een verhaal weet ze feilloos aan te wijzen. In de toekomst werk ik ongetwijfeld nog regelmatig met Yvonne samen!” (Karine Bloks Jekel)

Yvonne heeft een enorme passie voor schrijven. Dat voel ik iedere keer als ze me feedback geeft. Haar scherpe oog en haar constructieve opmerkingen zijn me heel waardevol bij het herschrijven van mijn werk. Haar vriendelijkheid maakt het samenwerken ook nog erg plezierig.” (Isabelle Quinn)

Yvonne heeft naast een sprankelend gevoel voor humor een scherp oog voor detail. Haar analyse van teksten is haarfijn en helder. Daarnaast schrijft ze grappige én gelaagde teksten, gekruid met veel zelfrelativering en levensdrift.” (Beatrijs Peeters – auteur, schrijfdocent, redacteur)


Voor stembureau Voiceland doe ik de naluister-controle voor de luisterboeken die ze maken.